Andreea Marin și-a tras gard de 10000 euro după ce a fost vizitată de hoți. Uite cum arată acum vila zânei care costă jumătate de milion de euro

Când ai o casă care valorează jumătate de milion de euro, este şi păcat să ai gard din ulucă. Iată că Andreea Marin, 43 de ani, s-a conformat rapid după ce hoţii i-au spart casa, acum trei ani, şi şi-a împrejmuit vila cu un gard din fier forjat în valoare de 10.000 de euro. Pentru şi mai multă siguranţă, ea şi-a pus şi camere video.

În urmă cu şapte ani, când încă era măritată cu Ştefan Bănică, Andreea Marin şi-a construit un veritabil pălăţel în Pipera. Vila cu două etaje şi mansardă a funcţionat iniţial ca birou şi sediu al businessurilor ei, însă după divorţ s-a mutat definitiv acolo alături de fiica sa Violeta, iar locul s-a transformat într-un adevărat cuib de zâne.

2015. Pe când era soţia turcului Tuncay Ozturk, Marin avea gard de lemn. FOTO: click.ro
Diva l-a amenajat cu mult bun gust, a făcut o livadă şi o grădină de legume şi l-a animat cu tot felul de vieţuitoare: căţeluşi, pisicuţe, veveriţe sau cinteze.

Mai mare dragul să stai acolo! Iată că în 2015, când acolo se mutase şi soţul turc Tuncay Ozturk, liniştea căminului i-a fost zguduită de nişte hoţi care au sărit gardul, au spart geamurile imobilului şi au sustras diverse bunuri.

2018. Gardul de fier forjat a devenit un obstacol pentru eventualii hoţi. FOTO: click.ro
”Zâna surprizelor” a tras o sperietură soră cu moartea, tâlharii au ajuns pe mâna poliţiei, însă diva cu sufletul bun a hotărât să îi ierte. A luat o decizie atunci, şi anume să-şi securizeze casa la standarde înalte.

A început cu camerele video pe care le-a amplasat prin toate colţurile, iar recent, cu gardul. L-a înlocuit pe cel de ulucă cu unul din fier forjat, care-i împrejmuieşte toată casa. Investiţia a dus-o pe vedetă la aproape 10.000 de euro, însă nimic nu e mai scump decât viaţa ta şi a copilului tău.

În curte, Andreea i-a construit Violetei o căsuţă ca-n poveşti
Click! a surprins imagini noi de la cuibuşorul Andreei Marin, situat în zona Pipera, iar acesta se deosebeşte dintre toate locuinţele de pe străduţa ei. Căsuţa suspendată în care se joacă micuţa Violeta este vizibilă de la o poştă.

De-acolo ea îşi poate vedea mama în timp ce găteşte sau trebăluieşte prin casă, sau face curat prin garajul amplasat lângă curtea înverzită.

Pentru că nu mai avea loc în dulap, Andreea Marin şi-a mutat rochiile de zână în garaj, laolaltă cu obiectele de grădină, dar şi cu maşina roşie ca focul.

Maşina abia mai are loc în garaj, printre rochii de „Zână” şi biciclete. FOTO: click.ro
Autoturimul este imens şi abia mai încape, însă zâna a dat cu puţin praf magic şi l-a înghesuit destul de bine încât să-i încapă şi alte lucruşoare acolo. Aşadar, locul de basme al zânei nu doar că este vesel şi colorat, dar şi foarte bine asigurat, o adevărată fortăreaţă.

Se iubește de un an și jumătate cu un consul
Andreea Marin a trecut prin experiența a trei divorțuri, motiv pentru care a decis să nu se mai grăbească în ceea ce privește căsătoria. În februarie anul trecut, ea a divorțat de turcul Tuncay Ozturk, iar la câteva luni distanță s-a cuplat cu Adrian Brâncoveanu.

Un bărbat mai tânăr cu 10 ani decât ”Zâna”, având funcția de consul al României în Libia. Petrec foarte mult timp împreună, iar vara asta parcă au fost nedezlipiți.

Au vizitat Italia, mai precis Veneția, iar acum Africa. Adrian și-a surprins iubita în fotografii, iar acestea au fost postate pe Instagram și Facebook.

Sursa: click.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata