„Aprinde scanteia”, melodia-manifest a lui Smiley dedicata generatiei de tineri. Ar merita postata pe pagnile noastre, ale tuturor!

„Aprinde scânteia“ este o piesă-manifest care le transmite tinerilor îndemnul să iasă din tipare, să lupte pentru idealurile lor, pentru păstrarea libertăţii de a fi şi de a alege.

„România trece de ceva timp printr-o perioada tulbure, iar eu îmi doresc să cânt despre ceea ce trăim astăzi. Dorian şi cu mine am simţit că trebuie să spunem că există speranţă, că trebuie să ne ascultăm vocea interioară, că unii români au reuşit pentru că au crezut în ei înşişi şi pentru că au luptat pentru visurile lor“, a declarat Smiley.

„Aprinde scânteia“ este prima piesă din acest an lansată de Smiley, un featuring cu Dorian, şi el artist HaHaHa Production, despre care vedeta Pro TV spune că e un „scriitor foarte talentat, alături de care am scris multe piese“. Pentru „Aprinde scânteia“, Smiley şi Dorian au lucrat cu producătorii Şerban Cazan şi Roland Kiss.

La o săptămână după lansarea primului single din acest an, „Aprinde scânteia“, piesa-manifest a generaţiilor de tineri, Smiley spune că a primit sute de mesaje de la oameni care s-au regăsit în versurile cântecului: „Cu toţii avem nevoie de încurajări, în condiţiile în care totul în jurul nostru pare construit după reguli pe care nu le înţelegem. Noi credem că nimic nu este imposibil. Am lucrat cu Dorian la această piesă şi am făcut-o pentru noi înşine, gândindu-ne la lupta pe care o ducem zi de zi ca să facem ceea ce ne place. Trăim nişte ani în care totul se schimbă, tehnologia ne-a acaparat vieţile, nu ştim exact care e drumul pe care să o luăm, în jurul nostru se întâmplă lucruri a căror valoare nu o înţelegem exact“, povesteşte Smiley.

Artistul a declarat că piesa a fost gata în trei zile şi că a hotărât fără să stea pe gânduri să o şi lanseze: „Cred că este piesa pe care am scris-o cu cea mai mare uşurinţă pentru că simţeam de mult timp să spun aceste lucruri. I-am dat drumul pe YouTube şi imediat au urmat reacţii de la oameni care s-au regăsit în versuri. Fără niciun efort sau artificiu de promovare, piesa a ajuns la cine trebuia să ajungă. Eu cred în puterea muzicii şi ştiu că această piesă va merge mai departe“, completează Smiley. Piesa este produsă în studiourile HaHaHa Production şi lansată alături de Cat Music.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata