Arata ca o bucata de friptura, insa nu este nici pe departe carne. „Pepenele afumat”, o noua delicatesa a bucatariei americane. Ce gust are preparatul?

Ceea ce vedeti in imagini se aseamana foarte bine cu o friptura afumata si suculenta, insa nu! Nu este nici pe departe vorba de carne, ci de pepene rosu afumat. Este una dintre felurile de mancare nou descoperite de americani si este considerat o delicatesa.

Pepenele afumat a fost gatit de un bucatar renumit, pe numele sau William Horowitz. Printr-un astfel de fel de mancare, acesta doreste sa transmita un mesaj foarte clar vegetarienilor: acela ca se poate gati din orice, fie fruct, fie leguma.

In videclipul de ma jos vi se arata pas cu pas modul de preparare, ingredintele folosite. Nu ne putem da seama de gust, insa in finalul filmuletului reactia celei care incearca acest fel de mancare spune totul.

Voi ati incerca asa ceva?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata