Are 31 de ani si isi vinde corpul pe bani multi. Noaptea se culca cu barbati, iar ziua isi duce fetita la gradinita.”De cand lucrez ca prostituata, am devenit o mama mai buna”

O britanica in varsta de 31 de ani isi castiga existenta oferind servicii sexuale domnilor, noaptea, iar ziua devine mama cu norma intreaga. Elle Stanger este extrem de activa in aceasta industrie si lucreaza ca stripperita, prostituata, actrita porno amatoare, dar si scriitoare de fictiuni erotice.

Desi lucreaza intr-un domeniu condamnat de multi oameni, Elle considera ca tocmai acest domeniu a transformat-o intr-o mama mai buna pentru fetita ei de 5 ani.

„Consider că slujba de prostituată m-a făcut o mamă mai bună pentru că m-a învăţat ceea ce înseamnă empatia. M-a învăţat cum pot contribui la dezvoltarea personalităţii unui om. Fiica mea va fi o persoană sigură pe forţele proprii. I-am spus fiicei mele de când era mică că mama ei dansează, vorbeţte cu oameni şi spune glume pentru bani. Cred că oamenii sunt de părere că nu îmi pot creşte copilul într-un mediu adecvat şi sigur pentru că îşi proiectează propriile temeri şi prejudecăţi asupra mea. Când sunt acasă mă comport ca o mamă, când sunt la muncă ca o prostituată, cele două roluri nu se confundă şi nu se intersectează”, a povestit Elle pentru publicaţia mirror.co.uk.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata