Are 85 de ani si e model. Iata ce sustine ca a ajutat-o sa se pastreze tanara

Carmen Dell’Orefice are 85 de ani și încă apare în diverse prezentări sau campanii de modă. Secretele longevității sale sunt destul de accesibile oricui.

“Îmi hidratez pielea cu orice îmi vine în mână, dar nimic folosit pe exterior nu o să facă vreo diferenţă dacă nu ai grijă de interior. Beau apă cu lămâie în fiecare dimineaţă şi mănânc foarte mult iaurt probiotic”, a mai dezvăluit vedeta.

De asemenea, are grijă să folosească machiaj foarte puţin, iar atunci când şedinţele foto sau apariţiile publice nu sunt în programul ei, îşi menajează total tenul. „Un pic de mascara, puţin ruj şi, din păcate, ceva mai mult fond de ten este tot ce aplic pe faţa mea într-o zi de muncă. Când nu am prezentări sau şedinţe foto nu pun nici măcar un gram de machiaj pe ten”, a povestit octogenarul manechin, admirat în întreaga lume pentru felul în care arată la vârsta pe care o are.

„Frumuseţea fizică depinde de structura osoasă, de corpul cu care te-ai născut. Eu am fost foarte norocoasă, am moştenit structura osoasă a tatălui meu care era italian şi am tenacitatea mamei mele, care a fost unguroaică. De asemenea, am avut parte de un antrenament fizic – baletul – care m-a ajutat să mă dezvolt frumos. Nu există secrete ale frumuseţii, singurul lucru de care trebuie să ne ferim este să nu stăm prea mult la soare, fiindcă pielea are de suferit.”

„Cel mai important lucru este echilibrul, viaţa trăită cu moderaţie. Eu nu am făcut niciodată excese, nu am fumat şi nu am băut alcool până la 35 de ani. În momentul în care îmi dau seama că m-am îngrăşat cu câteva kilograme trec la o dietă bazată pe lichide timp de câteva zile, doar nu o să-mi dau hainele pentru că nu mă mai încap”, spune Carmen Dell-Orifice într-un interviu acordat revistei Vogue.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata