Are 91 de ani și face operații de patru ori pe săptămână

Aceasta povesteste ca medicina nu a fost prima ei optiune, ci geologia, insa dupa ce a citit un roman despre medici, s-a inscris la Institutul Medical din Moscova.

Alla s-a specializat in proctologie, un domeniu care se ocupa cu afectiunile intestinului si problemele rectale. Nu s-a casatorit niciodata si nu are copii, insa locuieste intr-un apartament studio, impreuna cu cele 8 pisici.

Un medic chirurg de aproape 90 de ani uimeste lumea medicala. Doctorita intra in fiecare zi in sala de operatii si face cel putin patru interventii chirurgicale, cu aceeasi precizie ca in tinerete. Femeia a reusit sa uimeasca lumea medicala, fiind unul dintre cei mai apreciati chirurgi.

La varsta la care alte femei abia isi mai duc batranetile, o doctorita din Rusia, in varsta de 89 de ani, face zi de zi operatii. Alla Ilinisna Levuskina lucreaza la spitalul din Kazan, de langa Moscova. In pofida varstei sale inaintate, doctorita spune ca nu are de gand sa se retraga.

Anul acesta implineste 91 de ani, iar retragerea din medicina nu se afla pe lista ei de prioritati. Alla spune: ” “De ce altceva ar trai chirurg, daca nu sa lucreze?” Alla Ilinisna Levuskina are 89 de ani si lucreaza la spitalul din orasul Kazan.

In pofida varstei sale inaintate, ea continua sa faca patru operatii pe zi.

Alla locuieste intr-un apartament in care isi ingrijeste nepotul paralizat si cele opt pisici, a fost chirurg timp de 67 de ani.

In cariera sa a facut peste 10.000 de operatii si n-are de gand sa stea acasa si sa se bucure de pensia binemeritata.

„Sa fii chirurg nu e doar o profesie, e si un stil de viata. Daca nu mai lucrez, cine va face operatiile?”, a declarat ea pentru site-ul litefm.com.

„Daca ies la pensie ce fac? Meseria de medic nu e doar o profesie este un mod de viata. Pentru ce ar mai trai un chirurg daca nu pentru a opera?”, spune Alla Ilinisna Levuskina.

Intrebata care este secretul energiei de care da dovada la o varsta atat de inaintata, medicul a spus: „N-am gasit niciun secret al longevitatii. Mananc orice, rad si plang mult.”

Alla locuieste intr-un apartament in care isi ingrijeste nepotul paralizat si cele opt pisici. Femeia profeseaza de 67 de ani, timp in care a facut peste 10.000 de operatii. „Sunt oameni pe care i-am salvat cu ani in urma, atunci cand niciun medic nu se incumeta sa ii opereze. Am facut-o eu si ei traiesc si acum si au copii mari”, a povestit Alla Ilinisna Levuskina.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata