Are doar 4 ani dar danseaza pe Gangman Style mai bine decat originalul

Gangnam Style, melodia sud-coreeana care a strâns pe YouTube aproape 1 miliard de vizualizari, va aduce în conturile starului pop Psy aproape 8 milioane de dolari, potrivit unui raport citat de Mashable.

Associated Press relatează faptul că banii provin din mai multe surse, dar cea mai mare pondere o au acordurile comerciale care se pare că vor genera 4,6 milioane de dolari.

Pentru cei care nu ştiu, Psy a filmat în Coreea de Sud mai multe reclame pentru Samsung şi LG Uplus.

În ciuda succesului fără precedent de pe YouTube, videoclipul melodiei Gangnam Style nu va produce mai mult de un milion de dolari. TubeMogul, o platformă video şi de ad-buying, estimează că publicitatea afişată în timpul videolipului va contribui la averea artistului cu aproximativ 870.000 de dolari. Google urmează să revendice 50% din aceste câştiguri.

De asemenea, se pare că şi cele 2,7 milioane de descărcări ale tonului de pe iTunes vor genera venituri de 2,4 milioane de dolari. Compania americană Apple va reţine din suma 30%.

Priviti- l pe acest pusti cum danseaza pe melodia momentului. Juriul si publicul au ramas impresionati. E mult prea tare:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata