Ariana, fata cu voce de inger, cucereste publicul de la „Spania are talent”. Sublima interpretare!

Din diverse motive tot mai mulţi oameni aleg să participe la competiţiile de talente din întrega lume. Arianna Moia este o tânără de numai 15 ani, din Tenerife, Spania, care nu doar că şi-a dorit ca lumea să îi audă vocea de înger, ci a păşit pe scena competiţiei „Spaniolii au talent” pentru a-şi putea ajuta mama.

În urmă cu mulţi ani Arianna şi cea mai dragă persoană din viaţa sa au fost implicate într-un grav accident de maşină. În timp ce ea a scăpat cu răni minore, care nu îi puneau viaţa în pericol, mama sa a rămas paralizată după ce a suferit o fractură de coloană şi a fost condamnată apoi să trăiască într-un cărucior cu rotile.

În speranţa că îşi va face mama mândră şi că poate va reuşi să se califice în etapele superioare ale competiţiei pentru a câştiga marele premiu, Arianna a interpretat în faţa juriului şi a publicului numeros „O Mio Babbino Caro”, o arie clasică din opera Gianni Schicchi compusă de Giacomo Puccini. Vocea sa divină i-a cucerit instantaneu pe toţi cei care o urmăreau. Cu toţii au considerat atunci că au asistat la naşterea unei noi stele a muzicii clasice. De îndată ce Arianna şi-a terminat momentul, atât publicul, cât şi juriul au fuzionat într-o ovaţie la scenă deschisă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata