Așa arăta Doru Octavian Dumitru în urmă cu 20 de ani. Ce s-a ales de „regele comediei românești”, dupa 8 ani in care a disparut din lumina reflectoarelor

În ultimii ani, viața lui Doru Octavian Dumitru a reprezentat un mare mister. Regele comediei din anii ’90 locuiește mai mult în Canada și pare că se ferește de aparițiile publice din țară. S-a stabilit acolo în urmă cu aproape opt ani.

A obținut viza încă din 1992, dar a decis să părăseasă definitiv România în momentul în care și-a dat seama că nu mai poate umple săli de spectacole cu stand-up comedy. De atunci, vine destul de rar în țară și atunci stă doar câteva zile pentru a susține show-urile pe care le are de onorat.

„Eu locuiesc în toată lumea. În Canada locuiește familia mea, soția și băiatul. Eu sunt mai mult plecat și chiar și atunci când sunt acasă, parcă nu aș fi. Sunt mereu preocupat cu spectacolele și tot ce ține de carieră”, a declarat Doru Octavian Dumitru, care, în prezent, arată perfect. Semn că plecarea din România a fost de bun augur pentru el.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata