Asa arata femeia ideala…:))) Genial ce face tanara asta!

Cine spune ca fotbalul este un joc pentru barbati se inseala amarnic. Dovada sta in existenta fotbalului feminin,a femeilor arbitru, jurnalistelor sportive, prezentatoarelor de stiri sportive sau a suporteritelor din intreaga lume, care inteleg la fel de bine ca si barbatii, tainele sportului rege – fotbalul.

Privit de ce este capabila aceasta tanara, care iubeste fotbalul

Insa majoritatea femeilor nu inteleg acest sport, il percep ca pe un rival in relatia lor cu persoana iubita. Astfel, daca este un meci important, femeile nu au nicio sansa sa li se acorde atentie sau sa li se raspunda la semnale. Se intampla ca multe dintre femei sa nu inteleaga pasiunea partenerilor lor pentru fotbal si, din aceasta cauza, sa apara nenumarate divergente, in special in perioada campionatelor de fotbal.

Nu trebuie sa ne ingrijoram, caci putem apela la doua alternative, pe perioada meciurilor de fotbal.

Pe de o parte, te poti poti regasi in momentele de relaxare si rasfat, fie la coafor, la o sesiune de shopping, la o ceasca de cafea cu o prietena draga.

Pe de alta parte, alta solutie este sa fii de gasca si din cand in cand sa te uiti impreuna cu el la un meci si sa il lasi sa iti explice diversele strategii “complicate”, insa fara sa-i adresezi intrebari agasante, precum acestea :

-Cat dureaza meciul asta?

-Ce se intampla daca nu marcheaza nimeni?

-De ce te enervezi asa? E DOAR un meci!

-Astia cu cine joaca?

-Pot sa schimb pe alt post?

-Tie care tricou iti place mai mult?

-Te intereseaza si prelungirile?

-Aia de ce joaca asa de dur?

-Ma mai iubesti …?

-Te duci sa-mi cumperi si mie ceva dulce?

-De ce au luat bataie?

– Astia joaca si daca ploua?

-Cat mai dureaza?

-Nu poti sa afli maine cum s-a terminat?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata