O așa AROGANȚĂ nu s-a mai văzut în toată lumea mondenă. Oana Zăvoranu și-a luat mai multe PACHETE cu obiecte de LUX. Genți, pantofi și altele de mare fiță. Ce-a făcut cu ele e incredibil, totul a fost filmat

Mega aroganță din partea Oanei Zăvoranu. Vedeta a arătat fanilor multe pechete cu diverse obiecte de lux pe care și le-a cumpărat.

Oana Zăvoranu, care va participa la noul show de dans de la Pro Tv, „Uite cine dansează”, a făcut un live pe pagina ei de Facebook.

Vedeta a făcut o mega aroganță, arătându-le fanilor ei multe pachete cu cumpărături, obiecte de lux achiziționate de la creatorul Philipp Plein, nimeni altul decât fostul iubit al Mădălinei Ghenea.

Cumpărăturile respective valorează multe mii de euro. Este vorba despre geci, genți, pantofi din piele de crocodile, cu pietre etc.

Mega aroganță din partea Oanei Zăvoranu. A deschis cutiile în direct

„După o zi lungă de antrenamente istovitoare, meritam un shopping la unul dintre creatorii mei de modă preferați ai momentului: Philipp Plein. care a deschis un magazin nou-nouț și care are niște frumusețți de nedescris. merit și eu după cât sunt de antrenată și de chinuită”, a spus ea.

Oana Zăvoranu a dechis, rând pe rând, pungile și cutiile cu obiectele de lux pe care și le-a achiziționat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata