„Asta e pentru Maruta” Andra ii dedica sotului ei acest colaj de melodii alaturi de orchestra

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite și îndrăgite cupluri din showbizz-ul autohton, totodată fiind apreciați și pentru discreția de care dau dovadă cu privire la relația lor.

Andra și Cătălin Măruță au fost invitați la postul de radio Virgin Radio România, unde, în cadrul matinalulului Virgin Tonic, au vorbit despre viața lor și au rememorat momentul în care s-au cunoscut întâia oară, atunci când Andra a fost invitată în emisiunea pe care Cătălin o prezenta la TVR 2, Tonomatul de pe 2: “În orice poziție m-ar fi pus să cânt, aș fi cântat…”, a spus Andra.

Cu toate că atunci s-au cunoscut, nu a fost nici pe departe dragoste la prima vedere, ba mai mult, Andrei i-au displăcut total pletele prezentatorului TV. Ulterior, Cătălin a apărut în videoclipul piesei „Băieții și fetele” pe care o cânta Andra, însă nici atunci nu s-a aprins flacăra iubirii. A durat doi ani până ce Andra și Cătălin și-au dat seama că există o atracție între ei și abia atunci au dat frâu liber sentimentelor și au început relația. Între timp Cătălin s-a tuns și se pare că noul look a fost pe placul Andrei care a început să-l vadă cu alți ochi.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata