Asta este de departe cea mai extravagantă nuntă. Au pus video pentru ca toată lumea să vadă luxul de care se bucură. Trebuie neapărat să vezi dansul mirilor și ce verighete au purtat. Iar când au intrat la petrecere…au făcut un gest incredibil

Nunta unui cuplu de țigani din Slovacia a devenit virală pe Internet. Mireasa, o tânără de 19 ani, pe nume Evka, și proaspătul soț al acesteia Lucas, în vârstă de 20 de ani, au dat o petrecere de lux și au purtat haine croite și brodate cu aur la acest eveniment unic din viața lor.

Cei doi miri nu s-au oprit doar la atât. Pentru ca toată lumea să vadă luxul de care se bucură, cei doi și-au pus un filmuleț de la nunta lor pe internet , care a devennit viral. Acesta a fost postat pe 18 septembrie și a fost urmărit deja de sute de mii de ori.

În înregistrarea video, Evka și Lucas dau dovadă de multă extravaganță și opulență, hainele miresei și ale mirelui fiind croite și brodate cu fire de aur, iar la un moment dat, mireasa apare îmbrăcată într-o rochie de culoarea roșie de care atârnă bancnote de 500 de euro, iar pe degete au verighete uriașe de aur. Pe tot parcursul filmuleței, se vede cum nuntașii continuă să arunce cu bani pe mireasă și pe lăutari.

Presa din Slovacia susține că aceasta ar fi una dintre cele mai scumpe și extravagante nunți, unde s-au consumat peste 400 de litri de alcool, iar rochia Evkei ar fi costat cel puțin 270.000 de coroane cehesti (n.r.-echivalentul a 10.000 de euri), costurile totale depășind un milion de coroane cehești, potrivit publicației ”Prask!”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata