Asta spune multe! Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, „renegata” de fiica ei. Ce a facut Eliza

În dreptul numelui mamei Elizei apar alte două nume, Irina Maria Constantin şi Lory Ioana, prietene ale fiicei celei mai vârstnice mame din România. Cel mai probabil Eliza a făcut o greşeală, ea vrând, de fapt, să le treacă pe cele două la rubrica „surori”.

Adriana Iliescu nu este de acord cu educaţia pe care o primesc mulţi dintre copiii din ziua de astăzi. Cea mai bătrână mamă din lume are reguli stricte pentru creşterea Elizei.

Femeia vrea ca fiica ei să respecte aceleaşi reguli pe care le respecta şi ea atunci când era mică, fără să ţină cont că le despart şase decenii. Lucrurile care pentru mulţi copii din zilele noastre sunt obişnuite pentru Eliza vor deveni accesibile abia după vârsta de 18 ani.

„Nu îmi voi lăsa fiica în club, nu are ce să caute, nu e de nasul ei. Acolo îţi poate pune cineva ceva în băutură, este un loc al pierzaniei, al dezmăţului. Eliza va merge la vals, la dansuri de societate. Un copil nu are nevoie de telefon, de calculator. După ce va deveni majoră va putea avea un prieten, însă, dacă am să mai fiu atunci, va trebui să îl cunosc şi să îmi dau acordul. Aşa am fost crescută eu şi aşa vreau să trăiască şi ea. De aceea nici nu o învăţ cu telefon, cu calculator. Un copil trebuie să crească printre cărţi, nu printre jocuri violente, care nu îţi dezvoltă cu nimic inteligenţa, personalitatea. Poftim, iată ce s-a întâmplat în clubul Colectiv. Ce căuta acolo un copil de clasa a noua, la ora 23, când ar trebui să fie acasă, în pijamale, citind câteva pagini înainte de culcare?”, declara Adriana Iliescu.

sursa: www.wowbiz.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata