Ati aflat? Cum este trecuta Andra in telefonul lui Catalin Maruta

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Vedetele Pro TV au doi copii impreuna, care i-au implinit. Cum o are trecuta Catalin Maruta, de fapt, pe Andra in telefon? Aflati in textul de mai jos.

Au doi copii impreuna si o viata de familia de invidiat. Dar nu le lipseste nici simtul umorului. Este vorba despre Andra si Catalin Maruta, care au fost protagonistii unei faze amuzante pe internet.

Andra si Catalin Maruta formeaza un cuplu inca din anul 2005 si sunt casatoriti de 11 ani. Au doi copii impreuna: Eva (4 ani) si David (8 ani). Fetita cuplului se bucura chiar la aceasta varsta de foarte mare succes in mediul online. Eva are pe pagina sa de Instagram 257 de mii de urmaritori.

Intr-un video postat de Eva, fetita ii cere lui Catalin Maruta telefonul pentru a-si suna mama. In acel moment, toata lumea a putut sa vada cum o are trecuta pe sotia lui in agenda telefonului.

Catalin a trecut-o pe sotia lui -Andra sau alti 2 – o denumire care face cel mai probabil referire la faptul ca de pe acest numar poate fi apelat si de copiii lor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata