Au plecat în vacanță și au făcut poze! Când a ajuns acasă fata s-a uitat pe ele și s-a îngrozit: „M-a luat cu tremurat și am început să plâng, eram terifiată…” Ce a văzut a făcut-o să încremenească

Rhynnice Trelfa a mers într-o vacanță în Manchester alături de gașca ei de amici, însă nu bănuia ce se va întâmpla acolo. La fel ca noi toți, în acea vacanță ea a făcut mai multe poze, pe care, ulterior, le-a postat pe conturile de socializare. Totuși, atunci când fata în vârstă de numai 28 de ani a privit mai atent una dintre imagini, a rămas fără cuvinte.

Exact lângă iubitul ei apăruse mâna unei fantome, pe fundal. S-a speriat și a început să tremure, dar imediat ce s-a calmat, în următoarea secundă ea a postat din nou imaginea online în speranța că cineva îi poate explica fenomenul aparent paranormal.

„M-a luat cu tremurat și am început să plâng. Mi s-a ridicat tot părul pe mine și efectiv eram terifiată de ce văd. Știu clar că nu era nimeni în spatele nostru. Mai ales că am făcut o altă poză imediat după și acea mână nu exista” a povestit Rhynnice, potrivit antena3.ro.

Locația unde imaginile au fost realizate, Dovestones Reservoir, are o istorie mai întunecată și anume că mulți oameni au murit acolo, ba chiar și în acea zi, în anii trecuți.

Iată fotografia care a speriat-o pe tânără, tu poți să explici asta?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata