Au plecat la pescuit și au avut un șoc, atunci când li s-a părut că vine un crocodil! Ce s-a apropiat de barca lor, doar câțiva oameni au văzut așa ceva în realitate

Nu există prea multe lucruri care să îi surprindă pe acei pescari experimentați. Bineînțeles, o captură mare poate că s-ar putea să îi bucure pentru câteva momente, însă aproape întotdeauan știu la ce să se aștepte când plească la pescuit cu barca.

Pentru niște pescari din Zhoushan, China, o zi care se anunța una liniștită s-a transformat într-o zi de coșmar, pe care nu o vor uita niciodată.

Iar atunci când vei vedea ce au reușit aceștia să captureze, vei avea impresia că este de domeniul fantasticului.

Pescarii din Zhoushan, China, au pescuit timp de mii de ani în râurile din zonă. De fapt, orașul a crescut în jurul industriei pescuitului. Ceea ce a început ca nimic mai mult decât un mic sat pescăresc este acum un port înfloritor.

Apele sunt dn ce în ce mai aglomerate de vase și apa dezvăluie o mulțime de delicatese marine.

Când acești doi bărbați au plecat, au crezut că se vor întoarce acasă cu nimic mai mult decât o masă gustoasă.

Unul dintre pescari a văzut brusc ceva ciudat în apă. La prima vedere, era sigur că era un crocodil. Acești prădători giganți nu erau tot atât de obișnuiți, dar, din când în când, mai apăreau în apele din zonă.

După câteva clipe, și-au dat seama că nu este un crocodil și că, de fapt, seamănă cu un delfin.

Unul dintre pescari avea un telefon mobil și a reușit să îi facă niște fotografii și să îl filmeze, iar internauții i-au zis „crocodelfin”.

Acest animal este cunoscut oamenilor de știință ca fiind o balenă mai ciudată, care însă nu are legătură cu delfinii ori cu vreun crocodil, deși seamănă.
Ele se caracterizează prin ciocurile lor extrem de lungi, care le dau numele. Apar extrem de rar și reușesc să se scufunde la adâncimi impresionante, așa că puțini oameni sunt cei care le-au văzut în realitate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata