Au rămas mască atunci când au văzut-o cum a ieșit din casă. :O OANA ROMAN, ce DECOLTEU. Toți i-au zis că arată bine de tot! S-a afișat într-un fel în care nu a mai fost văzută

Oana Roman și soțul ei au ieșit în club și s-au distrat alături de mai mulți prieteni. Vedeta a recunoscut pe contul de socializare, că este pentru prima dată când iese într-o astfel de locație, în Centrul Vechi.

Oana Roman și soțul ei au ieșit în club, pentru prima oară în Centrul Vechi al Capitalei. Îmbrăcată lejer, dar cu un decolteu adânc ce a atras atenția tuturor, vedeta și Marius Elisei s-au pozat și au făcut imaginea publică pe contul de Facebook.

Oana Roman și soțul ei au ieșit în club și s-au distrat
„Sa înceapă distracția! E prima oara când ies in club în Centrul Vechi!!! Va așteptăm la petrecere”, a scris Oana Roman pe Facebook. „Oana, arăți din ce în ce mai bine”, „Wow, ce decolteu”, „Distracție plăcută”, au comentat fanii în dreptul imaginii.

Fiica fostului premier al României, petre Roman, și a Mioarei Roman, este căsătorită cu Marius Elisei, împreună cu care are o fetiță, Maria Isabela. Acum, Oana Roman, care și-a aniversat ziua de naștere în aprilie anul acesta, are și un job de care se declaraă mai mult decât fericită, fiind organizatoare de evenimente

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata