Au urcat pe scena si cand au inceput sa cante toata juriul si publicul au izbucnit in ras

Trupa lor se cheama „Miss Tres” pentru ca sunt 3 trans care au castigat titluri de miss in Filipine iar acum vor sa cucereasca scenele internationale cu talentul lor muzical.

In aceasta editie a Britain’s Got Talent juratii dar si publicul au avut parte de o surprinza imensa atunci cand 3 femei cu fuste scurte si destul de apetisante au urcat pe scena.

Pana aici totul in regula, probabil o alta trupta feminina care incearca sa atinga faima, dar cand au inceput sa cante toti si-au dat seama ca e ceva in neregula.

Mavey, Mariko si Crissy au uimit pe toata lumea cu vocile lor de barbati.

Cam asta era si singurul lucru care le-a mai ramas din barbatia pe care au avut-o alta data, acum ele devenind femei in totalitate.

Implanturi de silicon, extensii de par, unghii lungi, tocuri inalte, buze lucrate cu botox, totul era foarte bine pus la punct in cel mai mic detaliu.

Cele 3 fete au ales sa cante piesa „S3x Bomb” care a ridicat sala in picioare atunci cand si-au dat seama ca sunt 3 trans.

Vocea se poate nu doar auzi ci și vedea. Când spun că se poate vedea mă refer la semnele care apar pe corpul fizic şi care ne decodifică vocea. Specialiștii în lucrul cu vocea „văd” vocea impregnată în postură, expresiile faciale, forma corpului, semnele de pe gât.

Există semnale vizibile care ne vorbesc despre ce se întâmplă cu vocea pe interior.

Vocea este o activitate psihofizică şi nu vom putea niciodată separa funcţia vocală de cea a muşchilor, a emoţiilor sau a personalității vorbitorului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata