Avantajele calatoriei cu trenul la mare sau la munte

Pentru ca vara principalul subiect al fiecarei persoane este concediul petrecut la mare sau munte, va recomandam o aplicatie de mersul trenurilor, interesanta si mai utila pentru calatorii ce prefera transportul feroviar. Deoarece drumurile catre munte si mare au devenit extrem de aglomerate, masinile stand in cozi care se intind pe kilometri, se pot evita foarte usor aceste inconveniente alegand trasnportul cu trenul.
Astfel, CFR pune la dispozitie vagoane noi pentru tot ce inseamna o calatorie placuta in secolul 21. Mai exact au fost introduse de catre compania CFR Calatori vagoane modernizate pe principalele sale rute.

Loading...

Cat costa trenul pana la mare?
Trenurile care pleaca din Gara de Nord catre Constanta asigura calatorii ca cei 225 de kilometri sunt parcursi in mai putin de 2 ore si jumatate si circula fara opriri intermediare. Doar in cazuri deosebite, aceasta durata ar putea fi afectata. Astfel trenul InterRegio care are ora de plecare 7:30 va ajunge in Gara din Constanta la ora 9:30, iar pretul este de 58 de lei. Va puteti informa utilizand aplicatia Mersul Trenurilor, de durata calatoriei si preturil biletelor pentru destinatiile dorite.

Calatorii pot obtine reduceri substantiale in urmatoarele cazuri:

Loading...

10 % reducere la calatoria dus-intors
25% daca detin cardul Tren PLus
5% daca achizitioneaza biletul de tren online
Astfel calatoria cu trenul pana la mare se poate transforma intr-o calatorie extrem de placuta si sigura, in tot acest timp calatorii avand posibilitatea de a se relaxa, citi, informa, naviga pe internet si tot felul de activitati care in masina ar fi greu de realizat, mai ales de catre conducatorul auto.
Cele mai mari avantase pe care calatoria cu trenul le detine: calatorii ajung odihniti la destinatie, timpul calatoriei este de multe ori considerabil mai scurt decat in cazul masinii, aducand aici aminte de drumul si coloana pe care a trebuit sa o indurati in calatoria catre Valea Prahovei, unde cozile de masini sunt intinse pe mai multi kilometri.

De unde pot cumpara bilete de tren?
Pentru a evita aglomeratia si statul la cozi in gara, va recomandam achizitionarea biletelor din timp utilizand una din variantele:

online de pe site-ul cfrcalatori.ro;
de la automatele din gari;
de la automatele ZebraPay;
prin rezervare telefonica;

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *