Avionul care a aterizat după 47 de ani de la dispariție. Mit sau adevăr?

Avionul care a aterizat după 47 de ani de la dispariție. Mit sau adevăr?

Unul din cele mai ciudate cazuri din aviație este cel al unui avion care a reapărut după 47 de ani de la dispariție. Nu doar că avionul fantomă s-a făcut observat după aproape 5 decenii, dar ceea ce s-a descoperit în interiorul aeronavei a uimit toată comunitatea științifică.

Existau cești de cafea cu lichid înăuntru, iar cafeaua era caldă. Asta e doar una din bizareriile legate de acest caz. Iată povestea.

Un avion de tip Lockhead Constellation efectua un zbor între Rio și Havana. Unul din piloți a comunicat că în jurul navei se petreceau lucruri ciudate. A fost ultima transmisie a pilotului. Nu s-au găsit rămășițe de epavă și nici cadavre umane. Anchetatorii au închis cazul cu M. N. (dispariție din motive necunoscute).

Avionul a dispărut de pe radare în anul 1946 și a reapărut în anul 1993. Unul din experții care a investigat acest caz a oferit câteva explicații interesante despre cea mai misterioasă dispariție din istoria aviației.

Herman Guevara a condus un grup de cercetători cărora le-a încredințat misiunea de a dezlega misterul. Ce este culmea în acest caz este că avionul a aterizat fără niciun membru al echipajului viu la bord.

„Singurul lucru pe care vi-l pot spune este faptul că avionul a decolat în dată de 21 septembrie 1946 de pe aeroportul din Rio de Janeiro şi s dispărut. Peste 47 de ani, acelaşi avion aterizează la destinaţie, şi nimeni nu poate să-şi explice ceea ce s-a întâmplat.

Cum poate ateriza un avion având doar schelete la bord, numai Dumnezeu ştie! Cei 36 de pasageri, precum şi echipajul format din patru persoane au decolat după toate regulile.”, declara expertul imediat după ce investigația a luat sfârşit.

Vezi în videoclipul de mai jos teoriile care explică această dispariție bizară:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata