A băgat spaima în turiştii de pe litoralul românesc

Nuţu Cămătaru s-a relaxat pe plaja milionarilor din Mamaia, unde a jucat table în compania unui prieten. “Spaima Capitalei” a fost însoţit pe litoral de soţia sa, Claudia, dar şi de o echipă de bodyguarzi. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini inedite cu Ion Balint şi „tovarăşii” lui.

Căldură mare în Capitală în weekend-ul trecut. Motiv pentru care mulţi bucureşteni s-au retras pe litoral. Printre aceştia, şi Nuţu Cămătaru. Nu s-a dus singur, ci împreună cu soţia, dar şi mai mulţi prietenii. Unii dintre ei, pe post de bodyguarzi.

Ion Balint pe plaja milionarilor din Mamaia. “Spaima Capitalei” a jucat table şi s-a relaxat cum a ştiut mai bine. Foarte aproape de el s-a aflat Claudia “Brazilianca”. Bruneta a stat, aproape tot timpul, întinsă pe şezlong şi s-a bronzat.

Asta în timp ce Nuţu câştiga partidă după partidă. Ion Balint este un împătimit al tablelor şi nu ratează ocazia să încingă câte un meci atunci când primeşte o provocare. În preajma “Spaimei Capitalei” s-au aflat amicii săi, care nu l-au scăpat nicio clipă din ochi.

S-au asigurat că şeful lor nu are nevoie de nimic şi l-au păzit ca la carte. Nuţu Cămătaru a petrecut un weekend perfect pe litoral şi şi-a reîncărcat bateriile, aşa cum a plănuit. În Bucureşti îl aşteaptă multă treabă, în primul rând afacerile personale, dar şi creşterea micuţului Cezărică, pe care l-a botezat luna trecută

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata