Baiatul lui Sile Camataru, mesaj periculos pentru dusmani: „Numele Sile vine de la silentios, ca toti pe unde il vad se dau pe silent

Daniel, unul dintre baietii lui Sile Camataru, i-a avertizat pe dusmani sa-si tina gura.

Interlopul Vasile Balint, cunoscut sub numele de Sile Camataru, a petrecut mai bine de un deceniu in inchisoare, fiind condamnat, in mai multe dosare, pentru spargeri de locuinte, furturi, talharie in forma continuata, lipsire de libertate, ultraj contra bunelor moravuri, santaj, proxenetism, trafic de carne vie, rapire, constituire grup de crima organizata.

Cercetat in continuare in diverse spete, Sile are si multi dusmani care dau informatii autoritatilor. Unul dintre baietii lui Sile, Daniel, i-a avertizat pe acestia printr-o postare pe Facebook. „As dori sa le dezvalui un secret tuturor „smecherilor” astia cu gura mare…numele Sile vine de la silentios, ca toti pe unde il vad se dau pe silent nu li se aude glasul in fata telefonului.

Multi au glas sau pe la colturi alaturi de 4-5 persoane fac pe zmeii si spun fel si fel de chestii. Care are ceva personal cu noi va rog insistent spune-ti in fata pe care va tine, daca nu ramaneti pe silent si dati-va si pe invisible”, a scris fiul lui Sile Camataru.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata