Baietel cu o forma de autism incepe sa cante din senin intr-un supermarket si ii cucereste pe toti

Acesta este momentul incredibil în care un băiat a uluit clienții unui supermarket cu vocea sa incredibilă după ce a început să cânte o melodie cunoscută din senin. Calum Courtney avea zece ani atunci când imaginile au fost filmate, dar asta nu l-a oprit să uimească mulțimea cu varianta sa a melodiei Who’s Lovin’ You, de Smokey Robinson.

Calum suferă de o formă minoră de autism, ceea ce l-a inspirat să cânte melodia și să îi ajute pe ceilalți. Mama sa, Tupney Courtney, a zis: „îi place cum se simte, cum îți aude vocea atunci când cântă.

Cântă mereu în jurul casei și îi place să o facă și în public, pentru el nu a fost niciodată o problemă, cu cât mai mulți oameni are în față, cu atât prestația lui este mai bună.

Nu a realizat cât este de bun până când nu a văzut imaginile, a spus – mamă, sunt chiar foarte bun!”

Imaginile cu prestația lui Calum din Basilon, Essex, a fost văzută de peste două milioane de ori pe Youtube și a fost împărtășită de peste o mie de comentarii. Mama sa, Tupney, susține că imaginile îi erau destinate doar soțului ei, înainte ca sora ei Katy să le posteze pe Facebook.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata