Bancnota de 500 de lei, cu chipul lui Brâncuși, se vinde cu o sumă frumoasă pe OLX. Ce preț are acum

Cei care sunt pasionați de colecționarea obiectelor vechi se pot bucura de sume uriașe de bani de pe urma lor, asta dacă le vor scoate la vânzare. Bancnota de 500, cu chipul lui Constantin Brâncuși, din anul 1992 se vinde pe OLX cu o sumă impresionantă! Iată care este prețul spectaculos!

Mai multe persoane de la noi din țară sunt pasionate de colecționarea obiectelor vechi, însă aceștia se pot bucura de sume uriașe de bani dacă le vor scoate la vânzare. Bancnota de 500 de lei, cu chipul lui Constantin Brâncuși, din anul 1992 se vinde cu o sumă impresionantă pe site-ul OLX.

Cu cât se vinde bancnota de 500 de lei

În anul 1991 s-a dat startul unei bancnote de 500 de lei, iar mai târziu în același an de cele de 1.000 de lei și 5.000 de lei. Bancnota de 500 de lei, cu chipul lui Constantin Brâncuși, se vinde pe ste-ul OLX cu suma de 1.500 de lei.

”Bancnotă de 500 de lei din anul 1992. Bancnota are urmă de uzură. Prețul este negociabil. ”, este anunțul postat pe OLX.

Bancnota de una sută lei se vinde cu suma de 5.000 de lei

Cei care au o bancnotă de una sută lei, cu chipul lui Nicolae Bălcescu se pot vinde cu o sumă de bani impresionantă. Bacnota se poate găsi la suma de 5.000 de lei, iar cei care au colecționat astfel de bancnote poți scoate sume uriașe de bani de pe urma lor.

Bancnota de una sută lei au apărut pe piață în anul 1991, însă mai apoi a fost retrasă. Era cea mai valoroasă bancnotă a României. Aceasta avea chipul lui Nicolae Bălcescu, iar pe spate era înfățișat Ateneul Român.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata