Bande de tineri atacă persoane fără niciun motiv pe străzile Londrei.

Probleme mari pe străzile Londrei, încă de la inceputul anului 2018, nu mai puţin de 8 crime au avut loc, şi de cele mai multe ori, victimele au fost alese la întâmplare.

Un muncitor român în vârstă de 20 de ani, a murit în brațele prietenului său, după ce a fost înjunghiat în centrul Stratford, estul Londrei.

Beniamin Pieknyi și prietenul său au fost atacați de o bandă într-un centru comercial aglomerat. Se pare că tânărul a sărit să își apere amicul, moment în care a fost înjunghiat.

Aceeași publicație scrie că românul venise în Londra de doar două luni. Prietenul său, Robert Ion, a declarat: „Era foarte bun și săritor, întotdeauna încerca să îi ajute pe toți. Și-a dat viața pentru a-și salva prietenul … A murit în brațele celui mai bun prieten al său.”

„Acei tipi au încercat să îl atace pe prietenul lui și el a intervenit – încerca să-i salveze viața prietenului său.”

Un alt român, a fost înjunghiat de 4 ori
Acesta a fost atacat de un grup de 20 de copii, înarmati cu cuţite ca la război. El povesteşte pe o reţea de socializare că totul s-a petrecut foarte repede:

„Am plecat pe data de 28 februarie din casa impreuna cu sotia mea, ne-am urcat în maşină, am pornit, şi nu ştiu de unde a aparut din senin o bandă in dreptul nostru şi au început să arunce cu bulgări şi pietre, şi să dea cu picioarele în maşină. Soţia s-a speriat rău. Eu m-adat jos să le spun să înceteze, că soţia e gravidă si s-a speriat, insă au început să mă lovească fără motiv. Am încercat să mă apăr, dar în cele din urmă, am fost înjunghiat.”, povesteşte tânărul pe Facebook.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata