Bănuia că soțul o înșală, așa că i-a pus GPS pe mașină. A rămas fără cuvinte: cine era amanta

O femeie din China îşi bănuia soţul că o înşală, aşa că a pus GPS vehiculului şi l-a prins în maşină cu amanta. Numai ca a avut parte de o surpriză neaşteptată.

Când a ajuns la maşina acestuia şi-a găsit soţul făcând se3 cu propria ei sora geamana. Prinşi în fapt cei doi iubăreţi au sărit din maşină complet dezbrăcaţi, scrie Promotor.

Nevasta înşelată a luat maşina şi i-a lăsat pe cei doi goi puscă în mijlocul străzii. Imaginile cu cei doi amanți dezbracati au ajuns virale pe Internet.

Toate sentimentele pe care le simțiți acum sunt normale, dar trebuie să continui, scrie secretele.com. Trebuie să prosperi și să supraviețuiești, pentru că nu e sfârșitul lumii când cineva te înșală. Iată câteva sfaturi utile care te pot ajuta să te vindeci și să fii mai puternică decât oricând. Și eu am fost înșelată și am supraviețuit.

1. Plângi puțin, după care decide

A fi înșelat este o chestiune serioasă și o să simți asta sub toate aspectele vieții. Cel mai rău lucru pe care îl poți face este acela de a-ți păstra sentimentele doar în interior, deoarece, făcând asta, dai o șansă sentimentelor să te rănească dublu. Ai suferit, deci ia-ți timp pentru a-ți lăsa inima să plângă. Plângi și descarcă-te în felul în care simți cu adevărat, pentru că este primul pas spre recuperare.

De asemenea, veți avea parte de furie, negare, confuzie și câteva alte sentimente. Exteriorizează-te când îți vei reveni, vei înțelege că era necesar să o faci.

2. Ai încredere într-un prieten

Nu trebuie să fii singur sau să treci prin toate în însingurare. Ar trebui să iei legătura cu un prieten în care poți avea încredere și să-i spui “Prietenul meu m-a înșelat”. Reacția naturală a majorității oamenilor este una de compasiune. Dacă ai prieteni buni, vor să te consoleze, să te susțină și să încerce să te ajute să faci tot ce trebuie pentru a te simți mai bine. Puteți ieși la cină, să faceți mișcare împreună sau să mergeți la film. Doar asigură-te că alegi pe cineva care să fie disponibil, din punct de vedere emoțional.

3. Mănâncă ciocolată

Acest lucru poate suna ciudat, dar s-a demonstrat științific că ciocolata stimulează un hormon la nivelul creierului, numit serotonină. Serotonina te poate face fericită chiar și în momente de criză, cum ar fi acesta. Ciocolata conține, de asemenea, polifenoli și te poate ajuta să îți menți energia. Ciocolata neagra are si mai multe beneficii decât ciocolata cu lapte, asa că poate vrei să optezi pentru ea.

4. Nu ești tu de vină

Această expresie îți poate părea un clișeu. Așa este, dar, de asemenea, unul adevărat. Nu abuza de vină, pentru a nu te recupera. Nu e vina ta! Nu este vina ta că el te-a trădat, nu este vina ta că ai fost înșelată, înțelege și nu te mai gândi la asta!

5. Ieși din casă

A ieși să faci ceva distractiv, te poate face să uiți de ce anume s-a întâmplat în relația ta. Nu trebuie să cheltui prea mulți bani. Ia un prieten și ieșiți puțin. Vizionați cel mai nou film, mergeți la cumpărături sau mergeți la o cafenea. Atâta timp cât vă distrați, nu contează ce activitate alegeți.

6. Iartă-i pe cei care te-au rănit

Mai devreme sau mai târziu, va trebui să exersezi iertarea, pentru că ai fost înșelată. Iertarea este cheia vindecării, iar tu trebuie să faci asta pentru tine. Când ierți, renunți la toate sentimentele de răzbunare, amărăciune și furie. Greutatea este apoi ridicată de pe sufletul tău, astfel încât poți redeveni cine ai fost înainte de a fi înșelată.

7. Fii înțeleaptă

În cele din urmă, va trebui să îți faci timp pentru a reflecta. Gândește-te la ce ai fi putut face mai bine și folosește-le pentru a dezvolta o strategie, într-o relație viitoare. Nu renunța și nu îți închide inima, fii doar înțeleaptă!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata