Barbat din Moldova prins in timp ce se infrupta din cainii si pisicile vecinilor

Moldovenii de peste Prut sunt oripilati de povestea unui barbat, care mananca pisici si caini manat de foame si saracie. Gateste carnea si pastreaza blana animalelor, ca sa-i tina de cald in coliba in care s-a adapostit.

Are 39 de ani, a terminat o scola profesionala, dar sustine ca nu-si gaseste de lucru si ca nu are bani pentru o locuinta decenta.

“Este carne normala. Nu este alterata. Nu miroase”, spune Vladimir Mariuhnici.

Au dat peste el niste vanatori. Au rams socati cand au vazut cum traieste si au alertat autoritatile. Cand a venit politia, Vladimir tocmai “pregatea masa”. Blanurile animalelor, pe care le-a uscat, ii tin de cald in cocioaba lui din padure.

Vladimir pastreaza cu sfintenie toate actele, inclusiv diploma scolii profesionale, profil radio-electronica, pe care a absolvit-o cu note mari. Nu ii e de niciun folos, cand nu stie ce-i rezerva ziua de maine.

O vreme a lucrat in Ucraina, ca sudor. Pentru ca nu-si gaseste nimic de lucru in Moldova, s-a gandit sa plece in Rusia. A depus actele la ambasada, dar n-a primit niciun raspuns.

In satul din apropiere, oamenii sustin ca au sesizat disparitia unor caini fara stapan, dar nu le-a trecut prin cap ca sunt mancati.

Mai putin preocupati de soarta bietului om, reprezentantii asociatiilor pentru protectia animalelor nu si-au ascuns indignarea.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata