Bărbatul a observat că femeia din magazin și-a scăpat ursulețul alb de pluș, era foarte grăbită. Când l-a ridicat și s-a uitat la el mai atent a observat ce era ascuns în el a fost șocat. Uite ce făcea femeia cu ursulețul

Nu contează ce vârstă avem, câteodată a avea un animăluț de pluș poate face toată diferența din lume, mai ales când este unul atât de special așa cum este cel al femeii din această poveste.

Tracey Snow și-a scăpat ursulețul de pluș alb în timp ce era la o benzinărie din Canada, din păcate pentru ea acesta avea o valoare inestimabilă din cauza a ceea ce ascunsese în el. Femeia nici nu a observat că l-a pierdut și a plecat în grabă cu mașina.

Din fericire, în timp ce privea înregistrările camerelor de supraveghere, patronul benzinăriei, Hubert Perrin, a observat că femeia l-a scăpat. Un lucrător l-a găsit afară, dar ea plecase deja.

Când Hubert a privit mai atent a observat că înăuntrul ursulețului era ascuns ceva foarte special: o mică urnă de aur. A știut în acel moment că trebuie să o caute pe femeie pentru a-i da ursulețul înapoi, dar aceasta nu era o treabă foarte ușoară deoarece în înregistrări nu putea vedea numerele de înmatriculare ale mașinii femeii.

Așa că el a ținut ursul pe un raft al biroului său în timp ce încerca să dea de proprietar.

Misterul a fost până la urmă elucidat și identitatea lui Tracey descoperită! Înăuntrul urnei erau rămășițele pământești ale părinților ei pe care le pusese în urșulețul de pluș pentru a-l putea îmbrățișa ori de câte ori se simțea tristă și îi era dor de ei.

Într-un final, Tracey a fost reunită cu ursulețul ei de pluș atât de special! Distribuiți această poveste specială dacă v-a emoționat la fel de mult cum m-a emoționat pe mine!

Iată un material video despre această poveste:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata