Bărbatul ăsta A FĂCUT MIȘTO de SÂNII soției lui de față cu copiii lor. RĂSPUNSUL soției sale a fost GENIAL, nu se așteptau la așa ceva din partea ei

Omul ăsta credea că poate să facă mișto de soția lui și să scape basma curată cu asta. Dar nu se aștepta vreodată să primească LECȚIA asta.

Familia, soția, soțul și cei doi copii ai lor, un băiat și o fată, iau cina, și între timp băiatul își întreabă tatăl:

Tată, câte feluri de sâni există?

Surprins de întrebare, tatăl se conformează și îi răspunde: “Ei bine fiule, sunt trei feluri de sâni. Cei a femeilor de 20 de ani, care arată ca niște pepeni, rotunzi și fermi. Cei de la 30, 40 și 50 de ani care sunt ca niște pere: încă buni dar atârnă puțin. Și cei de după 60 de ani, care sunt ca cepele.

Ca cepele?“, întreabă băiatul.

Da, ca cepele. Când îi vezi începi să plângi.

Comentariile acestea le-au înfuriat pe mama și pe fiica care erau lângă ei la masă în acel moment. Așa că fata o întreabă pe mama sa:

Mamă, câte tipuri de falusuri există?

Surpirzând pe toată lumea, mama a răspuns astfel: “Ei bine, draga mea, un bărbat trece prin trei etape. La 20 de ani, falusul lui e ca un stejar: puternic și tare. La 30, 40 și 50 de ani, e ca un mesteacăn: flexibil dar de încredere. După 60 de ani, e ca un brad de Crăciun.

Un brad de Crăciun?

Da, un brad de Crăciun. E mort la rădăcini iar bilele sunt acolo doar pentru decorație.

Ei bine, ce e mai plăcut decât să vezi un terorist terorizat?

Dacă ți-a plăcut, DISTRIBUIE pentru a-i face și pe alții să zâmbească.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata