Bătrâna care a demonstrat că nimic nu este ceea ce pare la prima vedere

Femeia de 68 de ani este dovada vie că pentru o piesă rock niciodată nu este prea târziu. Jenny Darren are 68 de ani, s-a pensionat și acum locuiește în Cotswolds.

Jeny spune că se știe înconjurată de muzică dintotdeauna și că toată viața a fost influențată de rocke, de blues și în general, de ritm. Aceasta i-a susținut pe cei de la AC/DC la fiecare piesă pe care formația a scos-o.

La un moment dat femeia a renunțat la pasiunea sa pentru rock și a trecut pe niște variante mai lejere ca jazzul și muzica clasică. Dar în general femeia cntă de la vârsta de 12 ani și a avut plăcerea să îi asculte pe adevărați zei ai rockului precum Tobert Plant sau Jimmy Page.

Ba chiar mai mult, Jenny a fost într-un turneu al formației AC/DC și a sperat că va avea șansa să imprsioneze milioane de oameni cu vocea, dar mai ales cu pasiunea sa pentru rock.

Și nu a sperat degeaba pentru că femeia în vârstă de 68 de ani a reușit să ridice publicul în picioare la showul de televiziune Britains got Talent și a impresionat atât jurații cât și publicul care a urmărit-o din fața micilor ecrane.

Și mai neașteptat a fost momemntul în care femeia și-a desfăcut bluza și astfel toată lumea a reușit să îi vadă tricoul negru și fusta de piele.

Pentru acel moment mai lipsea doar muzica pe măsură. Toată lumea era deja prea bulversată și nimeni nu mai știa la ce să se aștepte exact. Fețele uluite ae juraților deja anunțau un succes al femeiii aflate pe scenă.

Femeia este dovada vie că nu trebuie să ai o anumită vârstă pentru a cânta ceea ce îți place, chiar dacă vorbim despre o pensionară și despre rockul clasic.

Ba chiar mai mult, Jenny a lăsat pe toată lumea fără cuvinte atunci când a dezvăluit faptul că aceasta acum mai mulți ani a reușit să înregistreze un album. Acest lucru se întâmpla după celebrul turneu la care a participat.

Una dintre piesele de pe acel album anonim a fost transformată mai apoi într-un hit uriaș. Așa cum este și firesc, acum femeia regretă faptul că și-a ratat șansa de a face carieră în muzică.

Aceasta a fost dezamăgită de casa de discuri cu care colabora pentru că a permis schimbarea versurilor din piesa ei. Într-o emisiune televizată, după showul de talente, au fost ascultate ambele variante și toată lumea a fost de acord că piesa femeii era mai bună.

Tot ce poate să facă femeia este să se bucure de succesul pe care l-a avut la Britains got Talent cu hitul formației AC/DC. Pentru că este și ea conștintă că nu mai are cum să întoarcă timpul.

Aceasta spune că va fi nevoită să trăiască toată viața cu gândul că și-a vândut o piesă pentru bani, chiar dacă vorbim de milioane.

În rest, pentru a se mai înveseli, bătrâa spune că nimeni nu ar trebui să se lase păcălit de o bătrânică simpatică îmbracată într-o rochie cu flori pentru că niciodată nu poți ști ce izbucnește din sufletul său.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata