Bătrânul cântă pe stradă, iar talentul lui la fluierat este demențial

Melodia pe care o cântă acest bărbat este faimosul cântec din filmul “The Good, The Bad, and The Ugly”.
Acesta a fost readus la viață de către actorul italian Italo Vegliante. Mulți oameni iubesc filmul, dar sunt și persoane care nu l-au văzut niciodată, mai ales cei din generația tânără.

Totuși, aproape toată lumea cunoaște această melodie din filmul lui Sergio Leone din 1966 și simțim imediat puțină nostalgie atunci când o auzim. Melodia a fost compusă de Ennio Morricone și dirijorul de orchestră Bruno Nicolai. Bărbatul din imagini a ales să fie nostalgic în timp ce stătea la coadă pentru o tunsoare.
Atunci când Leone a creat filmul, prima dorință a fost să să își impună viziunea asupra Vestului sălbatic american. Totuși, nu era vorba despre orice viziune, ci una creată aproape într-un mod mitologic.

Filmul a fost plin de acțiune mai mare ca viața, de eroi care câștigau mereu, iar personajele principale chiar s-au ridicat la înălțimea așteptărilor cu actorii Clint Eastwood în rolul lui “Blondie” sau “the good”, Lee Van Cleef’s în rolul “the bad”, și Eli Wallach’s “Tuco” în rolul “the ugly.”

Filmul are o continuare și în ziua de azi și atrage mulți oameni atunci când anumite cinematografe aleg să ruleze filmul. Tocmai pentru că a fost o producție care a atras atenția atât de mult, oamenii tind să fie atenți și la coloana sonoră, iar “The Good, The Bad, and The Ugly” nu a făcut excepție.

Tocmai de aceea, acest chitarist incredibil, Italo Vegliante nu este deloc străin de filmele și muzica bună, dar nici de scenă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata