Bianca Dragusanu reactioneaza dupa ce Victor Slav s-a afisat in public cu noua sa iubita

Fosta prezentatoare de la Kanal D a vorbit, în premieră, despre noua poveste de dragoste pe care ar trăi-o fostul ei iubit.

”Le doresc să fie fericiți, să se iubească mult și să fie sănătoși. Fiecare dintre noi are dreptul la fericire și iubire. Mai mult nu doresc să comentez”, a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

După mai bine de trei luni de când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Victor Slav pare că intenţionează să își refacă viața amoroasă.O tânără domnișoară blondă, pe care a cunoscut-o pe litoral, l-ar fi prins în mrejele iubirii pe celebrul bărbat. Escapada nocturnă pe care a avut-o în urmă cu două săptămâni la NUBA Mamaia alături de colegii lui de platou se pare că a fost de bun augur pentru Victor Slav.

Si asta pentru că, în seara respectivă, Ramona Olaru i-a făcut cunoștință cu una dintre prietenele ei, care se pare că i-a picat cu tronc fostului iubit al Biancăi Drăgușanu. Raduca, prietena asistentei TV, o focoasă blondină, se pare că a reușit să-i atragă atenţia, cu farmecul ei, lui Victor Slav, care a decis să mai dea o șansă dragostei.

SURSA: https://www.cancan.ro/bianca-a-reactionat-dupa-ce-cancan-ro-a-dezvaluit-noua-relatie-a-lui-slav-fiecare-dintre-noi-are-19850782

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata