Bogat vs. Sarac! Pe cine ajuta oamenii atunci cand i se face rau pe strada

Putini oameni cu un venit mediu ii inteleg pe cei bogati. Daca ar face asta, probabil ca si ei ar fi printre cei cu venituri mai mari. Oamenii bogati gandesc diferit fata de ceilalti, iar deosebirile sunt majore.

Iata cinci lucruri la care probabil ca nu te-ai gandit niciodata.

Oamenii vor sa aiba o viata confortabila, acesta fiind scopul oamenilor de rand, insa bogatii, pe de alta parte, vor mai mult de atat si sunt dispusi sa treaca prin greutati o perioada temporara pentru a ajunge la bogatie.

Bogatii viseaza la viitorul lor. Oamenii care cred ca zilele bune s-au dus au sanse mici de a deveni bogati si sunt adesea deprimati, noteaza The Independent.

De cele mai multe ori, oamenii bogati par aroganti si au impresia ca sunt mai buni decat oricine altcineva. Adevarul este ca oamenii de succes sunt increzatori pentru ca intotdeauna accepta noi provocari si sunt rar dezamagiti. Chiar si cand dau gres, abilitatea lor de a invata din greseli ii face sa devina si mai puternici si mai bogati. Nu este aroganta, ci o forma de auto-depasire.

Succesul este cel care ii fac mai puternici, impingand increderea in ei la un nivel atat de inalt care este, de multe ori, interpretat ca aroganta.

Totodata, bogatii cred ca banii iti aduc libertate. Ei isi permit sa lupte impotriva somajului, sefi pretentiosi sau alte situatii neplacute.

Oamenii cu un nivel ridicat de educatie se asociaza cu elita, cei care fac sport petrec mai mult timp cu cei care fac acest lucru, iat bogatii, cu alti bogati. De asta, oamenii de succes sunt adesea criticati ca au un cerc restrans de prieteni, in care este imposibil de patruns daca nu esti si tu bogat. Devenim la fel ca oamenii cu care ne asociem, astfel ca daca vreti sa deveniti bogati, aveti grija cu cine va petreceti timpul. Cine stie de unde sare norocul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata