Branzoi si-a luat BMW-eu! Sa moara vecinii de ciuda:)))

Serialul „Las Fierbinţi”, difuzat în fiecare joi la Pro TV, îşi confirmă de la o săptămână la alta poziţia de lider absolut de audienţă pe segmentul său orar, fiind cel mai urmărit serial românesc, informează televiziunea.

Horaţiu Mălăele (61 de ani) este unul dintre cel mai bine plătiţi actori şi regizori din România. Doar pentru rolul din serialul “Las Fierbinţi”, difuzat de PRO TV, primeşte 1.500 de euro pe episod. În teatru, actorul nu urcă pe scenă dacă nu este remunerat cu 500 de euro pe reprezentaţie, potrivit libertatea.ro

Devenit o legendă în teatre, jucându- se piesele sale cu casele închise, a îndrăznit să ceară bani. Şi i s-au dat. Pentru regia unui spectacol la Teatrul Nottara sau la Bulandra, primea, cu ceva ani în urmă, 2.200 de euro. Acum, sumele s-au triplat, ajungând la 6.600 de euro regia. Nu a fost uitat nici ca actor. De fiecare dată când apare pe scenă, este plătit cu aproximativ 600 de euro. Horaţiu Mălăele are un succes răsunător şi în televiziune. Acesta interpretează un rol în serialul “Las Fierbinţi”, difuzat de postul PRO TV.

Foarte mulţi actori români s-au orientat către seriale de televiziune deoarece sunt mult mai bine plătiţi decât în teatru. Iată cât câştigă, cu aproximaţie, o parte din distribuţia serialului “Las Fierbinţi”:

Horaţiu Mălăele (Moş Peleus) – 1.500 de euro/episod

Maia Morgenstern (ţaţa Rapidoaica) – 1.500 de euro/episod

Adrian Văncică (Celentano) – 1.300 de euro/episod

Mihai Bobonete (Bobiţă) – 700 de euro/episod

Costi Diţă (Giani) – 700 de euro/ episod

Anca Dumitra (Geanina) – 300 de euro/episod

Chiar dacă “Las Fierbinţi” are foarte mare priză la public, echipa de producţie face faţă cu greu filmărilor deoarece nu reuşeşte să găsească figuraţie. Sătenii din localitatea Fierbinţi, judeţul Ialomiţa, nu mai vor să joace fiindcă sunt nemulţumiţi de bani. Aceştia primesc 30 de lei pentru ziua de filmare şi mâncare, mult prea puţin, se pare, pentru pretenţiile localnicilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata