Burta ii crestea tot mai mult, iar cand a ajuns la spital sa nasca medicilor nu le-a venit sa creada. Cati copii a nascut aceasta femeie:

Nadya Suleman, femeia care a născut opt copii, a acceptat să pozeze dezbrăcată, la doi ani de la venirea pe lume a copiilor.

În ianuarie 2009, ]n urma unui tratament de fertilizare in vitro, femeiii i s-au implantat zece embrioni, ea reuşind să aducă pe lume octupleţi, informează cotidianul britanic Daily Mail. Nadya Suleman, în vârstă de 36 de ani, din SUA, este în prezent mamă a 14 copii. Înainte de octupleţi, Nadya a mai facut născut şase copii, patru băieţi şi două fete, în 2001, tot prin înseminare in vitro.

Nadya Suleman este mândră de ea, atât prin faptul că este o mamă eroină, dar şi că primeşte foarte multe atenţie din partea bărbaţilor. Cu toate acestea, ea preferă să nu le acorde atenţie posibililor pretendenţi.

„Deşi am parte de multă atenţie din partea bărbaţilor, prefer să nu mă ocup de viaţa mea sentimentală şi să ies la întâlniri până când octopleţii nu vor împlini 18 ani. Ştiu că sunt frumoasă, nu am nevoie ca un bărbat să îmi spună acest lucru”, a spus femeia.

Primul contact al Nadyei Suleman cu fertilizarea în vitro a fost când ea avea doar 21 de ani, în 1997. Medicul care a tratat-o a fost Dr. Michael Kamrava, același medic care a fost dat afară din Asociația Americană de Medicină în octombrie 2009. Primul copil al Nadyei s-a născut în 2001, al doilea în 2002, apoi au urmat două sarcini gemelare. În 2008, ea l-a rugat pe dr. Kamrava să-i implanteze toți embrionii rămași de la ultimul ei tratament.

Trebuie spus că tatăl celor 14 copii este un donator necunoscut.

După ce a dat naștere celor 8 copii în 2009, Nadya Suleman a devenit cunoscută sub numele de „Octomom”. Încă din prima zi, Nadya și puștii ei au devenit celebri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata