Câinele a ros pantofii scumpi ai stăpânei! Trebuie să îi vezi fața când e prins în fapt

Câinii sunt specialiști în ros papuci și pantofi fără să le pese că ai dat o căruță de bani pe ei și tocmai de aceea e indicat să îi pui într-un loc unde patrupedul nu poate ajunge.

Videoclipul cu un câine care a ros pantofii de 700 de dolari ai stăpânei a devenit viral pe Internet. Aceasta se apropie de el și îl ceartă arătându-i pantoful pe care l-a sfârtecat. Acesta, cu o față nevinovată, încearcă să își ceară iertare întinzând lăbuța.

Victima a fost Emma Norman, o femeie care a muncit mult pentru a-și cumpăra pantofii ei preferați. Ei bine, cei 700 de dolari dați pe pantofi s-au risipit dintr-un șut ”mulțumită” poftei câinelui de a ronțăi.

Pe cățelușă o cheamă Dora și, probabil, și-ar fi dorit și ea o pereche de pantofi atât de scumpă așa că ce era să facă decât să distrugă încălțările stăpânei?

„Cand am intrat in dormitor si am vazut masacrul am ramas in stare de soc. Eram foarte calma pentru ca nu-mi venea sa cred ca ceea ce vedeam e real”, a marturisit Emma pentru Caters News.
„Toata viata mi-am dorit o pereche de Louboutins si am decis sa economisesc. Am vazut perechea asta si m-am indragostit de ea”, a povestit stapana.

„E o fata atat de buna si nu a mai facut niciodata nimic asemanator. Nu pot fi suparata pe ea”, a spus Emma, in ciuda pagubei de 700 de dolari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata