Cainele o ajuta pe mamica sa schimbe scutecele bebelusului

Dumnezeu lucrează în moduri misterioase. Acest lucru este deja stabilit. Deși nu ii putem vedea lucrarea cu ochii noștri, dacă nu o căutăm, o vom vedea. Multe mame și tați sunt foarte stresați în timp ce se uită după un copil și ar dori o mână de ajutor.

Domnul ascultă pe cei care ii solicită ajutorul. Aceasta mama are un prieten special care o ajuta sa schimbe scutecele copilului ei.

Ai schimbat vreodată scutecul unui bebeluș? Nu pare prea dificil, nu-i așa? Acum, imagineaza-ti să o faci 24 de ore pe zi, timp de 7 zile, timp de mai multe luni după nașterea copilului. Zi și noapte în ore neregulate. Acum vezi pontul? Mulți părinți si-ar dori să isi angajeze o dădacă să aibă grijă de bebelus, dar rareori este posibil să-si permită un astfel de lux.

O mamă și-a dresat catelul, Charlie, pentru a ajuta la schimbarea scutecelor bebelușului. Nu numai că ajută la schimbarea scutecelor, dar stie sa dea si five

Sarcinile lui Charlie includ aducerea sacului cu scutece când este necesar, aducerea prosopului, precum și alegerea pudrei pentru copii. Când scutecul a fost schimbat, Charlie separa murdăria și o pune în coș. Își sfârșește serviciul cu un sărut rapid pe obraz. Încearcă si tu să-ți antrenezi prietenul blând. Cine știe? Ajutorul poate veni din locuri neașteptate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata