Cainele plangea ori de cate ori cineva incerca sa il atinga, pana cand aceasta femeie ii castiga increderea

Cum sa castigi increderea unui caine

Cele mai mari satisfactii le avem atunci cand un catel intra in viata noastra. Cu totii speram sa ne iubeasca mai mult ca pe oricine altcineva. Dar ce facem daca cainele este deja adult ? Socializarea si interactiunea poate fi mai complicata decat va asteptati.

Nu exista o metoda sigura care sa functioneze la toti cainii pentru ca fiecare rasa de caini este diferita si fiecare caine, chiar si din aceeasi rasa, este unic. Pentru a castiga dragostea unui caine este posibil sa dureze o perioada de timp si ceva efort.Primii pasi

Intai de toate ca sa te apropii de un caine trebuie sa-l intelegi, sa stii care ii sunt nevoile. Daca faci ceva ce lui ii place sau are nevoie, o sa fie multumit si o sa se ataseze de tine.

Castiga increderea cainelui pentru crearea unei legaturi puternice este sa castigi increderea. Indiferent de personalitatea cainelui trebuie sa fi ca un lider care poate fi urmat. Daca reusesti sa iti demonstrezi superioritatea, sa te impui prin prezenta asupra lui intr-un mod pozitiv inseamna ca ai inceput cu dreptul.

Vezi daca ii este foame sau sete, vezi daca vrea sa se joace sau sa petreaca timp cu tine. Va aprecia ca vrei sa ii fi prieten si va veni la tine cu inima deschisa.

Fi sincer. Nu uita ca animalele simt daca vrei sa ii pacalesti. Ele sunt sincere si asa trebuie sa fi si tu. Daca le pacalesti o data nu vor mai avea incredere in tine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata