Cainele si stapanul se reunesc dupa doi ani in care s-au cautat fara incetare

Într-una din zile pe o alee din comitatul Winnebago, Wisconsin, cineva a zărit un câine fără stăpân. Un agent din zonă a prins câinele şi l-a dus într-un adăpost pentru animale. Câinele purta o zgardă cu un număr de identif icare.

În scurt timp Jose a primit un email prin care trebuia să reînnoiască valabilitatea cipului pentru câinele său. Acest mesaj l-a întristat tare mult pentru că îi ducea încă dorul prietenului său canin. Rememorând fotografiile în care cei doi erau împreună, a auzit telefonul sunând. Jose era anunţat că un câine cu datele lui de identificare se afla într-un adăpost. Era un adevărat miracol.

A doua zi Jose s-a îndreptat spre adăpostul de animale menţionat în apelul telefonic şi a avut parte de o experienţă uimitoare. Reîntâlnirea cu câinele său a fost incredibilă după cum vedem şi în aceste imagini. Deşi la prima vedere câinele pare reţinut, în momentul în care primeşte mângâierile bărbatului, îşi recunoaşte imediat stăpânul sărindu-i drept în braţe plin de entuziasm.

Toţi cei prezenţi s-au bucurat nespus de această întâlnire miraculoasă şi de faptul că cei doi buni prieteni s-au regăsit în sfârşit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata