Calin Novacescu si-a povestit viata inainte de a parasi Exatlon! ” Ploua, nu aveam acoperis, intra oricine peste mine, inchizatoarea mea era un cui”

Razboinicul Calin Novacescu parasit competitia Exatlon. Toti colegii lui de echipa au plans in timp ce el le-a povestit despre viata lui.

„Am avut o viata fericita, niste parinti foarte modesti, care au tras multe pentru casa. Primul meu sport a fost fotbalul. Foarte multi nu stiu ca eu am fost fotbalist pana la varsta de 17 ani. La 11 ani a fost o tragedie in familie, a murit mama mea. La 17 ani m-am lasat de fotbal. Trebuia sa merg la scoala sporiva de la Timisoara, nu s-a mai putut…

La 19 ani a murit tatal meu. Mi-am luat viata de la zero. La 19 ani am plecat in armata sa uit. Am stat un an jumate ca sa uit. La varsta de 22 de ani m-am gandit ca trebuie sa fac ceva. Avand o bucatarie de vara, mi-am facut o sala de sport. Acolo m-am educat si mi-am facut fundatia, am inceput sa citesc foarte mult, sa invat si sa ma inchis in mine. La varsta de 26 de ani am plecat, m-am rupt de realitate la livada unchiului meu, unde am stat doua luni de zile intr-o cabana cu conditii foarte drastice. Ploua, nu aveam acoperis, intra oricine peste mine, inchizatoarea mea era un cui. Am sapat toata livada, matusa si unchiul erau multumiti ca am facut curat si apoi am inceput antrenamentele. Faceam cate patru sau cinci antrenamente pe zi. Nu am stiut ce inseamna Paste, nu am stiu ce inseamna Craciun, nu am stiut ce inseamna Revelion nici pana in ziua de astazi”, a marturisit el cu ochii in lacrimi.

sursa: www. wowbiz.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata