Cameră de hotel din Slănic Moldova, distrusă de un grup de turiști. „Așa ceva nu poate face un om care…”

Un grup de turiști au petrecut o vacanța relaxantă la Slănic Moldova, dar totul s-a terminat într-un mod foarte neplăcut pentru cei care i-au cazat. Când au plecat, camera de hotel era distrusă, iar administratorii au postat cu uimire câteva imagini în mediul online. Prin acest mod au dorit să atragă atenția acestei situații care se repetă tot mai des în ultimul timp.

Cameră de hotel din Slănic Moldova, distrusă de un grup de turiști
Totul s-a întâmplat la hotelul Dobru din Slănic Moldova, în primele zile din Noul An.

Cele care au constatat dezatrul au fost menajere, care i-au chemat imediat pe superiorii lor. Aceștia au fotografiat stricăciunile și le-au postat în mediul online, iar povestea lor a devenit virală.

Din păcate, încă de la începutul anul 2022 asemenea situații au devenit tot mai comune. Turiștii distrug pur și simplu spațiile pe care le-au închiriat pentru vacanțe, iar proprietarii sunt cei care trebuie ulterior să rezolve aceste probleme.

„Turist în România…Ce ai putea comenta?!?! S-au întors valorile acasă… Dacă nu-i primești, te reclamă pentru rasism, dacă-i primești, suporți consecințele…

PS: CATEGORIC nu punem și nu vom pune NICIODATĂ în „aceeași oală” compatrioții noștri care au plecat din țară ca să facă un ban cinstit prin munca lor.

Așa ceva nu poate face un om care a muncit măcar o zi în viață și și-a câștigat existența prin sacrificii numai de el știute!”, au spus reprezentanții hotelului Dobru, în postarea de pe Facebook.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata