Cand crezi ca a dat norocul peste tine, dar nu stii ce te asteapta in urmatorul minut:)) Super-amuzanta reactia barbatilor:

Umorul nu se refera numai la a spune glume, ci este un mod de a vedea viata. Putem rade de greselile si suferinta noastra. Si putem fi sinceri in legatura cu viata noastra fara a o lua prea in serios.

Beneficiile rasului sunt nenumarate. De aceea ar fi extraordinar sa facem eforturi sa radem pe parcursul zilei. Si desigur, sa radem cu oamenii, nu de oameni. Sa radem de ce fac oamenii, nu de ce sunt ei. Sa radem nu numai ca sa ne usuram greutatile noastre, ci sa-i ajutam si pe cei din jur sa treaca mai usor peste greutati.

Beneficiile rasului

Cand razi de tine, ii dezarmezi pe cei care vor sa rada de tine si eviti posibile confruntari.
Rasul dizolva tensiunile, stresul, anxietatea, iritatia, mania si depresia. Dupa o repriza de ras, experimentam o stare de bine extraordinara. Si sa ne aducem aminte un lucru: daca nu poti sa razi pe seama unui lucru, nu poti trai cu acel lucru in viata ta.
Cercetarile medicale au demonstrat ca rasul intareste sistemul imunitar. Studiul comportamentului si al felului in care creierul afecteaza sistemul imunitar se numeste psihoneuroimunologie. Desi inca la inceput, aceasta ramura a medicinei incepe sa castige teren in incercarile de a intelege relatia dintre minte si corp.
Rasul reduce durerea prin eliberare de endorfine care sunt mai puternice decat cantitatea echivalenta de morfina.
Umorul ajuta la integrarea celor doua emisfere ale creierului (emisfera stanga este folosita pentru descifrarea bancului iar emisfera dreapta interpreteaza daca bancul a fost sau nu amuzant)
Rasul adauga savoare vietii.
Simtul umorului atrage dupa sine mai multa productivitate, mai multa comunicare si un joc de echipa mult mai eficient.
Tuturor ne plac persoanele care ne fac sa rada. Cu cat impartasesti mai mult din simtul umorului, cu atat vei avea mai multi prieteni.
Umorul este echilibrul pentru momentele cand trecem prin greutati.
Rasul este echivalent cu exercitiile fizice (in cantitate mica). E ca un masaj al tuturor organelor corpului.
Simtul umorului te ajuta sa accepti inevitabilul, sa faci fata provocarilor si sa iesi din orice situatie zambind.
Ziua in care nu ai ras este o zi pierduta. Nu astepta sa te imbolnavesti ca sa practici terapia prin ras! Incepe astazi prin a te uita la comedii, prin a citi carti amuzante si prin a schimba glume cu membrii familiei, prietenii sau colegii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata