Cand dai examen la facultate

Examen la facultate…. Un singur barbat si 30 de gagici in grupa. Intra prima: – Ce se mareste pana la 20 de ori cand este excitata? – Hihihi, hahaha! – Iesi afara, ai 4! Intra a doua. – Ce se mareste pana la 20 de ori cand este excitata? – Hihihi, hahaha! – Iesi afara, ai 4! Intra toate, li se pune aceiasi intrebare si toate iau 4. La sfarsit intra barbatul si i se pune aceiasi intrebare. – Ce se mareste pana la 20 de ori cind este excitata?– Pupila. – Bravo ai 10, du-te si spune la proastele alea de-afara ca „hihihi si hahaha” se mareste intre 3 si 5 ori..

Alt banc cu stundeti: Un student, cam sărăcăcios îmbrăcat, vinde un telefon mobil. Se întâlnește el cu un potențial cumpărător și hai să pună la cale afacerea. Cumpărătorul, un șmecheraș de cartier, văzându-l pe student imediat și-a făcut planul cum să scoată un preț cât mai mic. Se uită el la student și întreabă:  – Cât vrei pe telefon? – 200 de euro. – E cam mult măi frate, hai să bem o bere, mai stăm de vorbă și poate ne înțelegem noi cumva. Zis și făcut, cum să refuze studentul o bere gratis. Intră în bar, beau o bere, cumpărătorul iar întreabă:

– Te-ai mai gândit, cât vrei pe telefon? – Hai mă că ești băiat de treabă, ți-l dau cu 160. Șmecherașul, văzând că funcționează treaba îi mai propune studentului o bere, acesta acceptă, după care deja prețul a ajuns la 140 și tot după fiecare bere prețul scădea. După a 10 bere, deja studentul beat complet era gata să vândă telefonul cu 30 de euro. Văzând asta șmecherașul îi spune:

– Haide mă să mai bei 100 de votcă și cu asta încheiem afacerea. Studentul cade de acord, bea, deja se mai ține pe picioare, iar șmecherașul așteptându-se deja la o cumpărătură reușită îi spune:  – Uite mă, îți dau 10 euro și batem palma, ce zici? Studentul cu greu ridicând capul:  – Știi ceva, eu de fapt voiam să vând telefonul pentru a mă îmbăta, acum că m-am îmbătat, m-am răzgândit și nu-l mai vând.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata