O cantareata de la noi a ramas cu lenjeria la vedere

Sunt deja câțiva ani de când cântăreața Ruby se iubește cu Adrian, unul dintre dansatorii ei și, desigur, cel mai norocos dintre toți. Între Ruby și Adrian dragostea este mare, foarte mare, la fel și pasiunea care îi unește, însă se întâmplă adesea ca, din cauza mult prea marii lor pasiuni, să se mai iște și tot felul de certuri furtunoase între ei, care însă se sting de la sine.

Amândoi au declarat că sunt geloși, și gelozia este una dintre cele mai perfide capcane pe care ni le întinde dragostea, iar Ruby și Adriana cad adesea în această capcană, din care se salvează totuși, fiecare pe sine și unul pe celălalt.

Ei nu pot trăi unul fără celălalt, asta e concluzia la care au ajuns deocamdată și, câtă vreme gelozia nu ajunge mai mare decât dragostea, e bine. Și între ei doi e foarte bine.


În pozele de față, Ruby și Adrian se află la un eveniment, unde bineînțeles că au stat tot timpul lipiți unul de celălalt, atât de lipiți încât el și-a și pus, la un moment dat, o mână pe posteriorul ei apetisant, dar asemenea efuziuni gestuale, să le zicem așa, sunt de înțeles între persoane care se iubesc, că doar n-o să se apuce să nu se mai atingă doar pentru că sunt în public.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata