Care a fost ultimul lucru cerut de Rona Hartner: „Nici prin gând nu-i trecea că o să moară”

Anunțul despre trecerea în neființă a Ronei Hartner, la vârsta de doar 50 de ani, a șocat întreaga Românie, dar a avut un impact devastator mai ales asupra celor apropiați artistei. Unii dintre ei au avut chiar conversații cu Rona cu puțin timp înaintea acestei tragedii și afirmă că starea acesteia era aparent bună.

Care a fost ultimul lucru cerut de Rona Hartner
Raluca Andreea Andrei, cea mai bună prietenă a Ronei Hartner și fostă colegă de prezentări cu aceasta în spectacolele Lizei Panait, a relatat că a discutat cu Rona cu aproximativ o săptămână în urmă și că nu se gândea deloc la o asemenea tragedie. Rona tocmai începuse un tratament nou pentru metastazele cerebrale și avea încredere deplină că acesta va avea succes. De asemenea, Raluca Andrei a dezvăluit care a fost ultima dorință a Ronei Hartner.

„Rona era într-o stare bună acum șapte zile. Era optimistă, cum era ea, nu gâfâia, vorbea normal. M-am și mirat, pentru că știam că avusese metastaze și la plămâni.

Mi-a cerut să-i fac rost de o perucă, pentru că a început un tratament nou pentru metastazele de la creier și va avea nevoie de această perucă după tratament. Era un tratament mai agresiv și rămânea fără păr.

Nici prin gând nu-i trecea, deci, să moară! Dar, deloc! Ea a crezut tot timpul că va învinge cancerul și de această dată! Avea o voință în ea să trăiască, incredibilă!

Mi-o aduc aminte la ultima prezentare, din mai, la Liza Panait, ea venise cu Sumalya, fiica ei. Vroia să o pregătească și pe ea de scenă, parcă știa sărăcuța că va pleca din această lume”, a povestit Raluca, pentru Click.

Cum au fost ultimele clipe ale Ronei Hartner
De asemenea, sora vedetei, Rinda Hartner, a dezvăluit cum au fost ultimele momente ale regretatei și talentatei actrițe.

„Suferința ei era calmată de medicamente, era liniștită. Am stat de vorbă cu ea și la un moment dat am văzut-o că a zâmbit și i s-a luminat fața. Am întrebat-o pe cine vede de se bucură așa, iar în momentul acela a plecat cu zâmbetul pe buze!”, a declarat sora Ronei Hartner, Rinda Hartner, care a fost lângă vedetă până când și-a dat ultima suflare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata