Carla’s Dreams, surprins din nou fără mască. Artistul și-a învățat iubita să conducă

Carla’s Dreams a fost din nou prins în fapt! Fără mască la purtător, Andrei Țăruș, pe numele său real, se pare că nu se pricepe doar în industria muzicală.

Acum o face pe instructorul auto. Căci în urmă cu 24 de ore a fost în zona de nord a Capitalei, în timp ce-i preda iubitei lecții de șoferie.

Andrei Țăruș, solistul trupei Carla’s Dreams, se comportă ca un om normal atunci când crede că nu-l vede nimeni.

Acum, cel care a fost misterios o bună bucată de timp a dat nas în nas cu paparazzii cancan.ro, iar aceștia i-au descoperit o nouă îndeletnicire: aceea de instructor auto. Căci Andrei Țăruș a fost surprins fix când își învăța partenera, pe Andra Mirona Axentoi, să conducă.

Carla’s Dreams, instructor auto pentru partenera sa de viață

La volanul unui Mercedes S Class, a cărui valoare se ridică la suma de 115.000 de euro, Carla’s Dreams avea să-și conducă partenera de viață către un loc potrivit pentru a o lăsa chiar pe ea pe locul șoferului. În tot acest timp, Andrei Țăruș i-a și oferit sfaturi pentru manevrarea adecvată a automobilului.

În momentul în care cei doi au ajuns într-o parcare, solistul trupei Carla’s Dreams a cedat locul șoferului în favoarea Andrei Mirona Axentoi, iar aceasta a condus autoturismul vreme de cinci minute.

Imediat după ce scurta repriză de condus a iubitei lui Carla’s Dreams s-a încheiat, aceștia au parcat automobilul și s-au îndreptat către un imobil. Acesta fiind chiar blocul în care solistul și Andra Mirona Axentoi locuiesc împreună.

Andra Mirona Axentoi s-a remarcat pe scena mondenă de la noi din țară după ce a făcut senzație pe catwalk și a fost protagonista mai multor pictoriale în revistele din domeniul modei.

Grație formelor bine definite, dar și a frumuseții, Andra a reușit, într-un timp destul de scurt, să se impună în lumea fashion-ului și nu numai, potrivit cancan.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata