Carmen de la Sălciua așteaptă primul copil? Detaliul care a dat-o de gol pe o rețea de socializare:”Frumoasă graviduță”

Carmen de la Sălciua este însărcinată? Remarca pe care unul dintre urmăritorii artistei a făcut-o după ce aceasta a publicat o fotografie pe o rețea de socializare.

Carmen de la Săciua este împlinită atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Artista s-a logodit cu Marian Corcheș în urmă cu câteva luni și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. La scurt timp după ce au anunțat că urmează să-și unească destinele, fanii au fost curioși să afle dacă cei doi au în plan să devină părinți, artista a fost câte se poate de sinceră, spunându-le că nu exclud această posibilitate.
Carmen de la Sălciua urmează să devină mamă?
Carmen este foarte fericită alături de Marian Corcheș, cu toate că, la început, artista a fost acuzată că l-a despărțit de fosta soție, cu care la vremea respectivă încă era căsătorit în acte. Se pare că aceasta nu a ascultat gurile rele și a pus fericirea pe primul plan.

Artista a explicat că în momentul în care l-a cunoscut pe partenerul său, între el și fosta lui soție nu mai exista cale de împăcare.

Zvonurile despre o posibilă sarcină au început să circule în mediul online. Recent, Carmen de la Sălciua a postat o fotografie pe contul său de Instagram, iar un urmăritor i-a lăsat un cometariu mai puțin obișnuit, potrivit wowbiz.ro.

”Frumoasă graviduță ”, i-a transmis un urmăritor lui Carmen de la Sălciua.

Momentan, Carmen de la Salciua nu a oferit niciun detaliu despre o posibilă sarcină.
Nu este pentru prima dată când internauții sunt de părere că artista este însărcinată, poate că motivul este și răspunsul pe care l-a lăsat în urmă cu ceva timp la o întrebare pe care i-a adresat-o un urmăritor. La acea vreme, vedeta a lăsat de înțeles că își dorește copii, doar că în viitor. Până atunci, Carmen și Marian Corcheș se bucură de relația lor.

”Nu! Probabil va veni și acel moment…”, a fost răspunsul solistei, notează fanatik.ro.

Rochia mulată pe care artista o poartă în poză, i-a dus pe internauți cu gândul că ar aștepta un copil.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata