Cate o placinta pentru fiecare domnisoara:)))) Tanarul asta si-o cauta cu lumanarea:

Un blogger a pus la incercare rabdarea fetelor pe care le intalnea pe strada printr-o farsa. Acesta si-a pregatit arsenalul de placinte si a iesit la atac, pe strada:))) Victimele erau alese absolut aleatoriu, iar reactiile tinerelor sunt cat se poate de amuzante. Cele insotite insa l-au pus pe fuga pe tanar, iubitii lor incercand astfel sa le razbune…onoarea.

Să ai umor înseamnă să ai simţul proporţiilor. Acesta este un simţ estetic aplicat, în acest caz, nu formelor exterioare, ci conţinuturilor interne, psihologice. A avea umor este o modalitate de a fi artist, de a contempla frumuseţea acolo unde ea există şi de a te înveseli pe seama a ceea ce crede că este frumos, nereuşind să fie decât caraghios.

În ce mă priveşte, sunt momente când îmi par atât de ridicol încât nu ştiu ce să mai fac (în afară, evident, de a râde). De pildă, acum, încercarea de a scrie despre unele condiţii ale evoluţiei psihologice şi spirituale mi se pare cât se poate de comică, având în vedere ignoranţa monumentală în care mă zvârcolesc. Ce poate fi mai ridicol decât o broască învăţată care crede că universul se reduce la fântâna în care trăieşte?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata