Caz unic! Mama a născut după un travaliu de 40 de ore, dar apoi doctorul s-a uitat între picioarele ei și a înghețat! Ce s-a întâmplat în continuare nu vor putea uita nici asistentele!

Nicole Ziesemer si soțul ei, Matthew, sunt la fel ca toate cuplurile normale, au dorit ca sarcina lor să decurgă cât mai natural posibil. Au menținut vizitele la spital la minim, au făcut foarte puține intervenții medicale, au angajat o moașă care să le ajute copilul să se nască acasă, ba chiar au refuzat și ecografia. Însă, din păcate, lucrurile nu au mers cum le-au plănuit.

Copilul lor trebuia să se nască pe 30 ianuarie, dar Nicole a ajuns la spital cu patru săptămâni și jumătate mai devreme decât era plănuit, apa i s-a rupt pe 29 decembrie. Cei doi nu au avut de ales, și-au făcut rapid bagajele și au mers de urgență la spital, însă momentul nu putea fi mai rău! Au fost prinși într-o furtună de zăpadă, iar Matthew a fost forțat să dea zăpada de pe o întreagă alee înainte să o poată transporta pe Nicole la spital.

În cele din urmă au ajuns la spital, dar au trebuit să abandoneze planul lor de a naște natural. În ciuda acestui lucru, Nicole nu a dorit să ia niciun fel de anestezie sau medicație care să o ajute la naștere! Însă și acest plan a fost abandonat, după 30 de ore de chin, partenerul ei de viață știa că trebuie să facă ceva care să o ajute.

Cplul a acceptat în cele din urmă ca femeia să ia medicație care să îi inducă travaliul, ceea ce a făcut lucrurile mult mai ușoare. La 48 de ore de la ruperea apei, fetița lor a venit pe lume, însă când medicul a vrut să scoată placenta, ochii i s-au mărit de uimire. Celor doi părinți nu le-a venit să creadă ce le-a zis: Nicole avea gemeni.

A fost o zi pe care nimeni, nici măcar angajații spitalului nu o vor putea uita niciodată. La o oră după nașterea fetei a venit pe lume și Cade, băiețelul. Cei doi copii sunt sănătoși, iar părinții, șocați dar mândri, au acceptat că lucrurile nu se întâmplă mereu cum vrem noi.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata